Mitt nyårsfirande

Jag ska fira nyår med min underbara familj. Där ingår folket Kim min syster, mamma, Patricia (mammas kusin) & Erika (mammas kusin). 
Vi ska först göra oss i ordning och äta musslor. Sedan så beger vi oss till en bar kallad Checker's där alla förutom moi kommer dricka champagne och jag (forever alone) dricker en choklad shot! 
Jag ska ha på mig nya trosor som man ska ha på sig, annars blir det inte ett lyckat år. Man får absolut inte ha svarta trsor. Dem färger som jag vet vad dem betyder är dessa:
Blå= Fred & lycka.
Vit= Fred.
Rosa & Röd= Kärlek.
Jag har köpt ett par rosa.. :)
Tumblr_mfwbf8m5d81qkglmuo1_400_large
 

Nyår everybödy

Det är ju nyår som nog alla vet. Om ni inte visste det så vet ni det nu. Fast alla som har Instagram borde veta att det är nyår, för det är då alla lägger upp bilder på sig själva, deras kläder för nyår. Dem kan även skriva att det är nyår, vilket är bra för er vilsna män och kvinnor som inte vet att det är nyår. Jag vill inte ens gå in på facebook.... Där skriver dem om allt som man verkligen inte bryr sig om ''det snöar''  ''vill inte leva längre'' ''jag är inte fjortis'' ''quote''.... Let's take a minute and pray for them..

Våran dag

Idag så vaknade jag "tidigt" typ vid 14-15 tiden… så duschade jag den värsta duschen i mitt liv. Det var typ kallt och ljummet sen varmt sen kallt och hemskt!
Sedan så duschade Kim i det kalla.

Efter dem hemska duscharna så gick vi till stranden och åt fruldag (frukost, lunch & middag) vid stranden. Chico (mammas kusin) och hans familj kom och så åkte vi till ett parisehjul som mamma var livrädd för. Jag, mamma & Kim åkte i en kabin och mamma började gråta. Först åkte vi runt några varv sedan så stannade vi högst upp och mamma började gråta :'D priseless!


min blogg är 2 år!

Min söta lilla blogg fyller tolv år! :) 
http://solflickanutanstrumpor.blogg.se/2010/december/ 
:)
Mina första bilder på denna blogg..:)
Aww jag är typ exakt likadan :thumbup:
*tårar i ögonen just nu*
 

Min fina skjorta + pants!

Jag var ju och shoppade med mamma då vi skulle köpa skor & skjorta. Det blev så att fi först gick till en sko affär fast dem hade stängt. Vi gav oss sedan iväg till Bushka för att köpa min skjorta. Jag hade bestämt mig för en men mamma hade hittat en annan, mycket skönare och den var chill och lite hippie. Det blev att jag köpte den istället. Vi gick sedan in i affären bredvid Bushka för att den är billig och har unika kläder. Jag hittade extremt snygga leggings som bara kostade 2,49 euros, vi köpte ett par till Kim också (hon var inte med oss). Dem var också fina och jag hoppas att hon gillar dem..
Min fina skjorta ↑
Snyggliga leggings :)
 
 
 

Ut och shoppar!

Jag ska nu gå med mamma och köpa en utav de där otroligt fina skjortorna. Efter nyår när mellandagsrean börjarså kan jag kanske köpa någon till. Vi ska också försöka hitta ett par billiga och någorlunda fina skor som jag kan ha på typ nyår och på andra tillfällen också ^.^
Tumblr_mfralyf8vq1rk403mo1_500_large
 
Tumblr_mfqxlohu2t1s1z2w5o1_500_large
Linnet till vänster var skit snyggt! :thumbup:

Julklapps krisen är löst!

Jag har nu äntligen löst mitt julklapps problem. Igår tänkte jag gå upp tidigt och köpa klapparna så jag sa till mamma att hon skulle väcka mig tidigt. Ikke sa Nicke.... Det blev så att jag vaknade runt 12. Så jag låg i sängen ca 20 minuter och orkade inte gå upp, och jag fick pizza i sängen. Jag frågade mamma varför hon inte väckte mig, hon svarade: Men du lade dig så sent och det är semester.. 
63756_10151210760797183_1110801350_n_large
 
Men vi gick faktiskt iväg till kines affären och jag köpte fina grejer till Linda, Rasmus & farmor. Nu måste jag bara köpa till pappa & Mimmili hoppas jag hinner imorgon. 
Jag och mamma gick ocksåin i några affärer för att vi tänkte att det skulle vara mellandagsrea men nej, det blir det efter nyår för det är tydligen väldigt stort här i Portugal. 
Så vi kollade efter kläder och jag har letat bajs länge efter skjortor till moi och vi hittade massa fina och dyra. Jag ska tänka om jag vill ha någon av dem.. Jag hittade också dem snyggaste lackleggingsen i hela världen! Dem SKA jag köpa efter nyår :)!
Ulka4y-l-610x610-leggings-shoes-white-blouse-tank-top_large
 

Idag sker det istället

Det blir nog så att idag så handlar jag julklappar istället. Mor var sjuk och kände sig hängig igår så det blir idag istället. Jag hatar när klockan är efter 00 för då kan man inte säga idag längre, utan det blir ''igår'' Så irriterande...
14b5d2964fc111e2a52022000a1f9e5e_7_large
 

Sant, tänk på vad ni säger.

Jag är något otroligt uttråkad och ''orkar'' inte kolla på GG (gossip girl) så jag kollar på massa skit på YouTube. Jag kollade bland annat på en video när Misslisibell? Grät för att hennes hamster dött. Den videon var 7 minuter lång.. 7 MINUTER LÅNG. Jag vet inte hur jag ska kunna säga detta snällt men...INGEN BRYR SIG OM DIN HAMSTER SOM HAR DÖTT. Inte ens om du gråter igenom en hel video som är 7 MINUTER LÅNG! Nope, en fet stor DISS på det! 
Annars så kollar jag på en rörande video av Lillabloggen om folk som säger ''åh du är för smal'' och det kan faktiskt också såra.
 
 
Om ni inte vill kolla på hela videon spola fram till EXAKT 03:15.

Life goes on

How much you want to dissapear, life will bring you back. How low you may sink, life will bring you up. You can't hold your breath for ever and ever, because life has a willpower that can't go away. You can't run forever because your life will stop you if no one else will. 
Your life is the most important thing that you have. Dont throw that away.
Don't throw everything away because of something or someone. Because if you have to throw everything away they're just not worth it.. So, just.. don't.

Julklapps kris

Jag ska snart (har ingen aning om när, men vet att det ska göras idag) köpa julklappar åt Linda. Men jag har absolut ingen aning om vad.. Vill liksom köpa något personligt till henne. Först ska jag gå till Kines affären och köpa en jätte fin tröja som jag såg för några dagar sedan. Har väntat tills mellandags-rean så nu borde den vara billig. Sedan vill jag söka upp en antik affär där jag kan köpa något fint och personligt till kära Linda:) 
P1018940c_large
Jag kanske lägger upp en bild på min tröja fast inte på Lindas present (hon kanske läser min blogg..)
 

Läs min andra blogg också!

Eftersom jag är asball och har den här bloggen som är ganska asball. Så jag har skaffat en till asball blogg. Den kan ni hitta HÄR. Där kan ni gissa på massa roligt skit och ni kan sprida vidare bloggen så att jag får lite mer besökare...;)
http://gissa.weebly.com/  <--- det där är bloggens URL så ni kan bara klicka på den första länken jag gav er eller så klickar ni på ↑ den där uppe.

My day has been rocky..

.. And not in a good way!
Vill inte ens skriva om det. Eller jo, fast inte på bloggen. I'm thinking of writing a Novel... Men så många tårar har runnit ur mina ögon så dem svider nu :/

Tänkte bara skriva, gonatt! Och ni i Sverige glad annandag jul!:D<3


Jul igen!

Dem i Portugal firar jul 2 gånger. På den 24:e så firar dem genom att äta en julmiddag, tyvärr en äcklig fisk.. Och idag firar dem ''riktig'' jul med en familje lunch. Ganska mysigt  om man tänker efter. Förutom att man äter gris och vi såg en sådan i affären, ett bränt grishuvud.
Tumblr_mfl4gd2ai31r8gnw2o1_500_large

Zenda, next!

Vi ska till Zenda & Sandra nu. Egentligen skulle vi ha varit där nu, fast vi älskar att sova så vi kommer lite senare.. Fint folk kommer sent ;)
Tumblr_mf1xtu9svz1ql5w63o1_500_large

Djup

Jag vill nog byta blogg.. Bli djup. Att min blogg har en mening. Denna blogg är bara en random grej. This blog doesn't matter. It doesn't change anything. I want to make changes. 

Bekännelser 2

Tänkte att jag är ganska rolig och ni vill säkert veta lite random fakta om mig. Så tänkte göra en ganska kort version av mina bekännelser. Inte en lika lång som förut like THIS.
  • Jag äter mycket även fast folk som möter mig inte tror det.
  • Jag gillar marabou mjölkchoklad mer än någon annan choklad i hela världen.
  • Mitt hjärta typ scips a beat när jag får ett sms av han-som-inte-får-nämnas-vid-namn. 
  • Jag får typ rå-damp när icke-levande-saker inte gör som jag säger *host*datorn*host*min mobil *host*
  • Jag grovt HATAR fjortisar nästan mer än något annat.
  • Jag blir ritkigt irriterad när människor pratar om Hitler och mest driver om Hitler. T.ex ''Haha som Hitler Hey Hitla'' det blir jag piss förbannad på.
  • Shabir är en äcklig afghan som kan slänga sig i väggen. Just saying...
  • Om inte han-som-inte-får-nämnas-vid-namn blir tillsammans med mig/gifter sig med mig så satsar jag på Jaden Smith istället. Liksom för det 1:a så kan han Kung-fu för det 2:a han kan dansa!
  • Egentligen borde jag ha jobbat klart med en svenska uppgift som jag inte ens har rört.
  • Jag blev jätte glad över mina julklappar.
  • Det är inte ofta jag är seriös men när jag är det så borde ni verligen pay-a attention, för då är jag oftast sur och ni bör lyssna på mig då.
  • Jag har svårt att vara arg på människor, om dem inte är riktigt irriterande
  • Jag har bara en förebild och det är Kim.

God juldag?

Jag och mamma ska kolla på Indiana Jones om typ 30 minuter. 
Vill ni veta en sak? Äh, berättar endå.  Nästan varje gång jag bloggar så är/blir jag kissnödig.. Helt sjukt! Ni läser ju och typ i varje inlägg så står det typ ''är skit kissnödig'' eller ''men måste kissa nu'' Fett wierd ju! Men ska gå och kissa nu :'''D
Tumblr_mf71ahvamr1r4y26qo1_500_large
Every time...↑

Från oss alla, till er alla. En riktigt god jul.

Det är det vi ska kolla på nu. Eftersom vi är i Portugal och dom visar inte Kalle Anka här, så laddade jag ner den på datorn och vi ska kolla på den så fort som alla (jag & Kim..) har gått på toa. Seriöst, jag kissar på mig när som helst! :blush:
Tumblr_mfiw4bbcum1rkxnkwo1_500_large

Jul lunch!

Äter jul lunch med mamma i Portugal :)


Merry christmas!

Godjul!
Hoppas att ni firar julen med familjen och att ni har jätte kul! Om ni inte firar med familjen så fira med iallafall nära släkt eller någon som räknas som familj för er. 
Whatever jag babblar bara (fattar ni, jag är så grym att jag kan babbla genom text :''D) 
9ff87da04d5411e2939222000a9f1385_7_large
 
 
 
God jul!:D
 
 

Kollar på Rocky 4!

Så jävla bra! If he dies, he dies. OMG lätt den bästa Rocky filmen någonsin!
Aja, C U

Vamos alá Cascais

Jag, mamma och Kim ska snart gå till Cascais och fika. Eller med andra ord, äta den godaste glassen i typ hela Europa. Den är verkligen extremt god! 
Jag måste bara börja fixa mig. Ska först gå ut och känna hur kallt det är. Kanske slänger in en liten bild på min outfit senare, ciao!
Sundae-fudge-300_large

Goodmorning

Jag vaknade för ca en timme sedan. Mamma var inte här när jag vaknade så min första tanke var: Mer plats för mig! :thumbup:
Hon var iallafall och gjorde mat som vi ska äta nu. Hörs sen! :)
 

Män som hatar kvinnor

Är den film jag, mamma och Kim ska kolla på alldeless snart. Den är typ  en av dem bästa filmerna i historien. Fast mamma är ganska skeptisk mot filmen. Liksom det låter ungefär såhär:
Jag: ska vi kolla på filmen snart?
Kim: men Niki det är bara dig vi väntar på.
Mamma: om jag inte gillar den slutar vi då? 
Jag: varför skulle du inte gilla den?
Mamma: jag gillar inte svenska filmer.
Kim: men inte jag heller fast jag är beroende. Vi kollar nu.
 
Vi väntar fortfarande på mamma -.-
Hon är så extremt kool! ↑
 

Vi är hemma!

.... hos mamma! ;)
 
Vi kom hem för kanske en halvtimme sen, och det första jag gjorde var att sätta på mig mjukisar och tjockis -strumpor...:blush: Liksom jag har haft jeans i ungefär 2 dagar. 
Nu är Kim fast vid datorn och kollar på PLL (Pretty Little Liars), mamma är på toa och jag lyssnar på musik fast ska snart kolla på 90210.
Tumblr_mes8lzuiqh1rk48sjo1_500_large
 
 

I'm alive!

Världen gick inte under! Jag ock Kim har fruktat den föregående fredagen i 2 år. Alltså från år 2010. När den fruktade dagen kom så gick världen inte under. Dafuq bro?!

Men vi firade Sandra (mammas kusin) som vanligt fast efter middagen så gick jag och Kim iväg för att vara osociala… Där vi är/var är ett getto, så taxi bilar vågar inte åka hit efter 21 så vi sov här. De människor som var här bodde i närheten och hade inga bilar att skjutsa oss i till tågstationen. Men det var lugnt vi sov bra här :)


Ut på äventyr!

Jag, mamma & Kim ska snart till mammas kusin? Hon fyller år och dem hon bjöd var tydligen tråkiga... Så vi ställer upp!
Min outfit:
Jeans - Cocker
T-shirt - Only
Kofta - Ginatricot

Fixar & trixar!

Jag vaknade idag med min ena näsborre mer täppt än någonsin så jag kunde inte andas med ena borren..  Men nu fungerar båda borrarna! Onödig och kanske lite äcklig information, men YOLO;)
 
Vi (jag, mamma & Kim) kollade på Americas next top model och vi alla ville att Molly skulle vinna men icke sa nicke Brittani vann -.-
Jag har även tagit en dusch. Igår när Kim duschade så försvann varmvattnen och det blev iskallt. Fast för mig så var det varmt i början sedan kallare och kallare.. 
556924_534575233237888_1026207297_n_large
True shit↑
527163_497884706896300_1472729474_n_large
 
Jag ska även försöka byta URL på min blogg till något enklare, om det går! :)

går världen under eller inte? Blir forskare tveksamma?

Kim skickade en länk till mig när forskare snackar om att världen inte går under. Visst, folk kanske inte tror att den går under. Forskare må säga att det är större chans att den inte gör det. Men jag är övertygad att den inte går under på lördag.
Länken hittar ni HÄR.
Tumblr_mfcqyj9n7u1rfdiwco1_500_large

Hoppas att jag vaknar imorgon..

Jag går nu och lägger mig, livrädd för morgondagen. Om det blir en till dag.. 
46397_514186258614088_1990929186_n_large
Bara en tanke jag fick för några dagar sedan, shit vad mycket sex folk måste ha haft idag. Liksom världens sista dag.
Tumblr_mcd30wftdq1rfhi9zo1_500_large

Sista kvällen

Sista kvällen att leva ska ändå firas. Så jag, mamma och Kim ska gå via stranden till Checkers eller någon annan restaurang och äta utav helvete! 
Min outfit:
Jeans - U.S.A
Linne - USA
Fleece - Everest, Vemdalen.
Nu ska vi gå, hoppas vi ses i himlen..:)
 
PS. Om världen på något konstigt sätt inte går under, så kanske jag skaffar en bättre blogg. Med andra ordd, en med läsare.

sista dagen kvar att leva!

Min sista dag, eran sista dag, jordens sista dag.. ALLAS SISTA DAG. 
Ni har säkert hört av många världen går inte under det är bara massa bullshit. Men tro mig, världen går under. Ni kan ta filmen 2012 som ett exempel. I filmen så började det med att New York hade översvämningar och dem hade/har översämningar.
Le bevis↑
Sedan så finns det ju också att Mayaindianerna-s kalender tog slut 2012-12-21

 
Hittade ingen bättre bild men smarta folk förstår (jag förstår dock inte..)
Så people, TA SKYDD. THE WORLD IS COMING TO AN END!

Uppäten av en haj

Jag chattar med Rasmus på KIK och jag skickade några ATM (at the moment) bilder till honom. Det bästa är att han tror att det är sant :'D Så jävla underbar!<3


Skype-ade med mormor

Mormor ringde mig på Skype och jag fick panik för hon snackar helst franska och portugisiska istället för engelska och jag valde tyska istället för franska eller spanska, så ja, awkward.

Jag har ju ätit en bakelse för halva priset. Ja, efter klockan 17:00 så är det bakelser för halva priset här, W.I.N!


Chillar på en restaurang

Vi är här på en restaurang som ligger ca 7 meter från mammas lägenhet och hon är typ stammis här;)
Dem är jätte trevliga här och en snubbe som jobbar här vill ta med mig till Bangladesh :'D


waking up in Portugal

Mamma väckte oss 9.15 och Kim och mamma har fortfarande inte gått upp... Jag har hunnit äta 4 chokladbitar  och kissa :)
Nu ska jag bara borsta tänderna och sätta på mig någorlunda fina kläder (svampbob - byxor  och en pyjamas - tröja är nog inte det bästa klädvalet)
Jag  uppdaterar senare när vi har handlat klart.
Bild på lilla mamma :)

Vi flyger...

.... Snart! Vi kom precis in i flyget och håller tummarna att ingen främling sätter sig bredvid oss!


Börjar board-a snart

Jag och Kim åt på Waynes Coffee och vi tog varsin sallad. Gott var det fast hon fick med pasta och jag med bulgur…
Nu står vi här utanför våran gate och ska gå på om ca 40 minuter, planet är försenat-.-


Choklad handling

Är på Ica och handlar onyttigt skit åt mamma :) standard innan Portugal!


Det brinner!

Klassen kollar på filmen "Det brinner" av Laura Trenter typ. Den är ganska bra, vi läste först boken och nu så kollar vi på filmen. Boken var 100 gånger bättre. Så är det typ alltid. Fast Breaking Dawn 2 var nästan likadan som boken, perfekt.


Omplacering

Nya platser på bilden everybody!


Sista dagen i skolan

Sista dagen sedan åker jag till Portugal! Det kommer bli bra sista uppdatering idag och hoppas att dagen också blir bra :)


@Statoil

Uppvisningen är klar och den gick jättebra! Förutom att Ella tappade bollen.

Jag är jättehungrig så vi köper en Frenchhotdog och en bulle på Statoil :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2413051/images/2012/pic_50cc97c19606ee5900188950.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2413051/images/2012/pic_50cc98769606ee59121d06b2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2413051/images/2012/pic_50cc989f9606ee596d761672.jpg" class="image">


Min dag

Jag väcktes av pappa runt 9:00. Då fick jag tillbaka min Harry Potter bok. Så jag läste ett tag, sedan gick jag upp och gjorde en frukost som jag skulle äta på väg till City  Gross fast jag glömde den hemma såklart...
Så då stog jag vid kassan med en kurrande mage och sa till pappa:
Jag - Pappa. Jag tror jag är hungrig..
Pappa - Vadå tror?
Jag - Men asså min mage kurrar..
Pappa - Men ät din macka då.
Jag  - Jag kanske glömde den hemma...
Pappa - *suckar*
 
Så jag fick Subway. WIN!
Bjuder på en bild på fina Kim från i sommras :)
 
 
 
 

Vi kom in!

Vi kom in! Vi kom in på jävla "Breaking dawn 2" like a boss! Nu ska jag bara se den igen i Portugal;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2413051/images/2012/pic_50cb5e3c9606ee704fb0b70a.jpg" class="image">


Chill med vikarien

När vi har vikarie så ritar man på tavlan;)
Mesans jag sitter och jobbar, duktig flicka!


Åker nu

Sitter och ska bara skicka en sak som försvann och det kommer ta typ evigheter :(
 
 
Blev en super mega gammal bild :)

Måste klippa mina naglar på vänster hand..

Jag behöver klippa naglarna på vänstra handen för att mina ''riktiga'' fingrar når inte ner till själva strängarna.. Liksom det har tagit åratal att göra så mina naglar skulle blivit långa.. 
 
Men men.. that's life...
Har chattat lite med Rasmus och typ världens största gruppchatt i 30 min sedan började alla lämna chatten.. 
 
Är verkligligen mega trööt så ska sova. Och tagga till idrotten imorgon med den *bästa**hosthost* läraren Christos..
60852_183638128442419_1354439849_n_large
 

Lucia

Sitter och firar lucia i skolan :thumbup:
Lovisa och Jonna ramlade precis också :'D


Blev ingen bloggningen idag p.g.a irritation

Blev så otroligt arg på Christos, min idrottslärare och mentor. Han gav mig ett D i idrott och i gymnastik så fick jag ett E
Vill bara påminna er att jag är med i ungdomsslandslaget i GYMNASTIK och kom 27:a av typ 57 gymnaster i år och jag har varit med på SM i 3 år. Och jag har gått på GYMNASTIK i 6 ÅR. 
Men nope. Jag ligger på en E nivå i gymnastik. Dum i huvudet är han. Jag sa också det till honom  idag. Jag blev så jävla lack. Imorgon så har  vi mentorstid och min kära mentor är Christos....
 
 
 
Dessa videoklipp är inte värda mer än ett E...

Sov - time!

Ska sussa nu. Är super super trött. Vi hade ju dem där foto utställningen och jag fick fett många komplimanger för min bild ^.^
 
Men är seriöst dundertrött, gonatt :)
 
Bilderna från idag kommer imorgon...

Musik


Kissa sedan sova

Blev fast vid datorn så jag somnade inte. Men nu ska jag bara upp och kissa & sedan sussa :)
Är as kissnödig... Jag chattar också med några vänner om ***********.... Hoppas hen inte ignorerar mig nu..
Jaja, ska sova. Gonatt :)


Plugga they said...

Men det går inte! Jag är otrligt trött, så jag ska sova nu och gå upp tidigt och läsa klart de 3 kapitlerna. Först så ska jag bara kolla klart på GG avsnittet. 
Jag ska också kolla en grej på nattstad och fundera på att byta dit. Kanske får fler läsare..:/
 
Jag lovar att ta med mig systemkameran imorgon på skolprojektet så ni får lite bild uppdatering ;)
 

Träning cancelled

Min tränare blev fast på jobbet så hon ställde in träningen. Så jag chillade med kompisar ett tag sedan gick jag hem, och lyssnade på musik ;)
 
Så nu sitter jag med lurar i öronen och ska äta och läsa Det brinner. För man skulle läsa ut den till imorn..
Ska göra något med mitt liv och försöka o-besatta mig från ***********. 
Tumblr_mest4gajn31raf7rso1_400_large
 Jag lovar att jag ska ta nya bilder snart...
 

Home!

Jagkom hem för ca 15 - 20 minuter sedan och sitter i köket och fryser. Jag oc mina kopmisar hade kul vi snackade och chillade lite ;)
Vi åt upp otroligt många kakor också.
 
 
 

Sjuk men drar nu

Förlåt för dålig uppdatering. Har varit sjuk och har inte pallat.
 
Jag är halvt sjuk. Har ont i halsen och huvudet. Hade helst stannat hemma och chillat men ska dra till en kompis nu. Ska först möta Daisy i Segeltorps centrum sedan drar vi vidare. Men måste verkligen gå nu. Hejdå! :)
Förlåt för dålig bild men ni får bättre sen

Skoltrött

Vaknade 7:11 så jag försov mig lite. Men jag äter frukost just nu, jag fick frukost på sängen …:blush: och jag ska snart gå upp. Farmor sov över här igår och just nu kollar hon på julkalendern. Jag skulle ha kollat med henne men jag missade igår, i förrgår så jag kan inte kolla idag :/

Jag ska äta klart, hörs sen!


Nyduschad

Kom precis ut ut duschen och min dusch blev 30 minuter lång. Jävligt skönt faktiskt. Fast mitt i duschen så kom jag på att jag ville bada så satte på ett bad och chilla sen duschade jag ur balsam-et ur håret. Jag chillar i en Spanien tröja/linne och ett par amerikanska basketshorts och blott hår YOLO :'''''D. Sa ju att jag inte skulle sluta driva med YOLO
 
Ska ringa pappa (om han inte sover) Sedan ska jag sussa. Natti natt!♥
317644579937735041_rf6qch7s_c_large
Ab33g4_large
:)

Dusch

Ska hoppa in i en varm dusch och ta på mig en pyjamas och sova som en stock. Vi börjar 8.20 imorgon så jag kan sova till 7.00 SKÖNT! 
 
Men jag behöver hoppa in i en dusch, stinker typ svett.. Hörs sen!
534756_10151142204941704_1223595148_n_large

He's mine...

...I wish...
Han vill jag ha i julklapp.
Han vill jag ha.
Han är den perfekta..
Han är den jag avgudar.
Han ska bli min...
531905_310455705721980_699674114_n_large
That ↑ is EXACTLY what I'm talking about....♥

''skvaller inlägg''

Tänkte skriva om en sak som någon mejlade mig om i ett litet skvaller mail......

Reese Witherspoon, som blir 32 år idag,  firade födelsedagen med något så okristligt som shopping. Grisshopping till och med!

 Witherspoon tillbringade dagen på en farm i Vincent, Kalifornien, där hon och hennest två barn  Deacon och Ava till slut valde ut två minigrisar att ta med sig hem. Frågan är då.. varför köper hon minigrisar?


 

 

Den 34-åriga flickfavoriten avslöjade på radioprogramet the Jeremy Kyle show att han inte bara tror på spöken utan även på utomjordingar. Han säger att han har  mött utomjordingarna inte mindre än tre gånger. Det första mötet hände under hans bardom i Storbritannien, det andra i Beverly Hills och det tredje mötet lär ha skett just strax efter att Williams avslutat skrivandet av en sång som handlar just om kontakt med utomjordingar.

Sångaren, är känd för att ta väldigt mycket  droger, Menas med att han inte är bryr sig om vad folk kommer tro om hans uttalande.

- “Folk kommer att tro att jag är sinnessjuk, men det är lugnt. Jag är det''


 

 

Det var nog det, ska gå och duscha nu, hejdå :)


Jag tänker köpa en present

En present till mina underbara lärare. Det betyder något mycket för mig att ge en present till lärare för jag har bara gjort det 1 gång förut. Det var till Anna Aronsson som sedan gifte sig och blev Anna Ek. Hon var typ den bästa läraren någonsin! Till henne köpte jag en blomma med en anka på. Så jag vill köpa en present till några av dem bästa lärarna i världshistorian!  Marianne Zetterman (inte fd musikläraren!), Annika Takala & Birgitta Hjelt. Dem är så sjukt bäst!
 
 
Birgitta 
Annika
 
Hittade ingen bild på Marianne...

50 - 60 cm snö

Jag sitter och äter frukost och tänker om det är värt att gå värsta omvägen någonsin till skolan... Efter att vi hade åkt pulka så gick jag och kollade på den såkallade ''trottoaren''  och de fannns ingen trottoar. När jag säger att det inte finns någon trottoar så menar jag att det är 50 - 60 cm snö. Det är fullkomligt omöjligt att gå där.
Så tagga skola nu....;(
 
såhär såg våran trädgård ut för ca 1 vecka sedan.... nu är det 1 m snö....

FRIDAY

FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY! 
 
Idag är det fredag bitchees!! Älska fredagar.. Finns absolut inget bättre! TAGGA! Fredagsmys, tjejchatt... men fortfarande så jävla underbart!
521768_292109944240804_714334772_n_large
 
21726_10152307334860613_377689435_n_large

1 meter snö.

Har tyvärr inga bilder på det. Men på trottoaren som jag & Kim går på när vi ska till skolan är helt insnöad. Med andra ord så finns det ingen trottoar. Det är ungefär 1 meter snö. 
Jag, pappa och Kim gick ut och skottade i 2h. Så otroligt jävla dunderjobbigt! Jag fick börja hos grannens bil där det var ca 40 - 50 cm snö. Och kim började vid uppfarten där det var 20 - 30 cm snö.. Jag blev inte klar för det var för mycket att skotta så när jag och Kim blev klara så åkte vi pulka en varsin gång. Sedan gick Kim upp och jag åkte pulka i en trappa några gånger. 
 
Nu ska jag kolla på Magnus Betnér och äta macka och sussa, gonatt    :)
Justin_5017156b9606ee5f530001f7_large

Rullat mig i snön = bilder!

Idag efter handbollen som vi  hade i skolan på idrotten så var det några killar som gick ut och  rullade sig i snön. Dem hade bara shorts på sig, så man fick se lite abs...:thumbup:  När vi tjejer gick in i vårat omklädningsrum så sa jag ba ''Fan vilken kick det måste vara att göra så!'' och då sa Hevin ''Men ska vi göra då?''  så jag ba ''aa visst'' så vi tog av oss och vi lånade handdukar av Sofia och Vendela sen gick Lovisa och sa att jag & Hevin skulle rulla oss i snön, så alla killar kommer och kollar.... Först går vi ut och bara ställer oss och Hevin skriker ''AAA vad kallt det är!!'' fast jag tyckte inte att det  så kallt, tills jag la mig ner... Vi 2 sprang in som galningar sedan och Lovisa gick ut som nästa. Fast när hon gick ut så kom Gunilla....
 
Jag har lyckats komma hem och jag ska senare på taekwondo. Om vi får ut bilen, jag lovar att ingen annan kommer vara där :P

God natt people!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2413051/images/2012/pic_50be6f92ddf2b369e100103e.jpg" class="image">

Jag ska sova nu. Men jag låg och funderade på om jag ska göra en juldesign… fast först måste jag ta lite fina "julbilder". Speciellt på Kim och Gefja.
Jag har nog fotat dom 1 gång förut på vintern men det var för LÄNGE sedan. Vill ta nya bilder, så som dom är nu. Dem är ju otroligt nära varann och det är så gulligt att se dem 2 tillsammans. OBS! För den som inte visste så är Gefja en häst…
Men jag somnar nog när som helst. Gonatt! :)

OBS! För den som inte visste så är Gefja en häst…


Bekännelser

  • Jag borde egentligen plugga.
  • Jag har prestationsångest.
  • Mitt knä gör så ont att jag knappt kan gå.
  • Jag hoppade över träningen för att plugga.
  • Pappa tror att jag max kommer få ett D på mitt geografi prov imorgon.
  • Imorgon ska vi få reda på ungefär vad vi kommer få för betyg i SO.
  • Jag ska gå upp halv 6 eller kvart i 6 för att duscha och plugga imorgon.
  • Idag hade jag min svenska presentaion och den blev skitbra!
  • När jag hade presentationen kollade jag typ bara på Matilda när jag pratade...
  • Jag ska kissa, borsta tänderna och plugga (kanske chatta lite):blush: och sedan sussa.

Tävling hos Lovisa Puskás

Man kan tävla om att bli Veckans blogg. Och jag har ''anmält'' mig. Hoppas hoppas! 
Man skulle länka så HÄR!  Håll tummarna, skulle inte vara dåligt med några fler besökare här...
Ni fick en fin bild på Vänern. ;)

Ler fortfarande :''D

Jag vet inte vad som har hänt med mig. Jag gick upp 6.20 igår och 6.30 idag. Wiieeerrrddd.
 
Men det är sjukt vad jag är glad! Jag har fjärliar i magen...ÅÅÅÅ vad jag e glad.
Det känns konstigt...

Myspys

Ligger i sängen och kollar på GG = Gossip Girl och myser. Jag har till och med tänt fina ljus. Så nu ligger jag i sängen och chattar med Lovisa P om en sak, jag har precis skickat ett ultimatum till en person och hoppas det funkar… Men jag ska byta tröja, lägga ut morgondagens kläder och sova. Hejdå så länge :D


Greveholm

Sitter i soffan och kollar på "mysteriet på Greveholm" så underbar!

Jag vaknade 06:00 idag och gick upp 20 minuter senare! Men jag ska faktiskt borsta tänderna och fixa mig. Hejdå!
(Kanske fixar tidsinställda)


Giant

Jag ska kolla lite data och sedan sova, ska nog kolla julkalendern. Men gonatt så länge! :)


dom kommer...

Pappas cp familj kommer ändå. Han sa förut att han inte skulle hämta dom för de var på fest och skulle bli hämtade vid 9 men då började Beck så han skulle inte hämta dem. Men dom har ringt typ hela kvällen och tjatat på att pappa ska hämta dom. Så pappa gav upp och hämtade dem..
Typiskt... dagen hade varit perfekt annars...
Fan vad jag älskar pappa, vi är ett så otroligt bra team att det är sjukt! ♥

Christmas

Jul i huset är nog det bästa som finns. När man går någonstans i huset så är det jul och julmusik. Vart man än tittar så är det fint och julkänsla. Man kan inget annat än att älska julen & vintern. 

Hörlurar

Jag och pappa ska åka och köpa hörlurar i Skärholmen. Hoppas affären har dom där hörlurarna....

Julpynt!

Nu har jag och pappa pyntat. Det blev ganska fint.

Jag har nu ätit klart min pizza från igår så nu ska jag borsta tänderna och fixa mitt hår, hejdå!:)


Glad första advent!

Idag är det första advent, och den ska jag fira genom att pynta huset, köpa hörlurar och dansa salsa. Hur ska ni fira 1:a advent? Vi ska självklart tända ETT ljus också :)


Lördag eller Söndag?

Jag har hunnit göra så otroligt mycket idag! 
  1. Vaknade och åt samt kollade filmer på datorn.
  2. Bytte om och fixade mig.
  3. Jag & pappa åkte och hämtade tränarna Maja & Paulina.
  4. We arrived at le Hölöhallen.
  5. Jag satt ensam och frös tills Amelia kom. Ellen och Tindra började värma upp och köra igenom deras program.
  6. Ellen, Tindra & Valentina tävlade, medans jag, Ella & Amelia sminkade oss.
  7. Jag, Ella & Amelia värmde upp med lite ballet.
  8. Körde igenom program, tävlade.
  9. Chillade galet
  10. Prisutdelning.
  11. Foto - time!
  12. H O M E ! 
Så det känns liksom som en Söndag istället för en Lördag...
Keepcalmbadge_large
Var bara tvungen.. HATAR sånna här bilder ↑
Tumblr_me3z63qr4d1qzcv7no1_500_large

N.Y & London

Åhh...Vill till New York eller London nu när det är vinter.. Liksom NY fullt med snö och London. Det skulle vara så otroligt fint! Tänk er att vakna i NY och ta på sig VARMA kläder och dricka varm choklad och kolla ut genom fönstret på ett snöigt NY... :love: GE MIG!
Tumblr_md57ngvxsj1rbllmfo1_500_large
 
481030_251992144930650_1484492098_n_large
Yes, yes it is beautiful....♥
Tumblr_lvke6ldv6p1qafkyco1_400_large_large
C1d098143a2511e2a19522000a9f126b_7_large
 
Tumblr_lf5a978rwv1qzrr0co1_500_large 
Winter in New York....
Tumblr_mc1fnhqpze1qeg95lo1_500_large
:love:

Fräsch!

Sitter i soffan med mys - strumpor, mjukisar, t - shirt och badrock & kollar på Family Guy  efter jag har bastat. Myspys på hög nivå! Btw, jag är fett törstig, har varit det hela dagen. Börjar kanske få diabetes.. men YOLO! HAHAHA jag, Ella & Paulina snackade om hur löjligt och retarded det var med YOLO så jag kommer typ börja använda den till allting! :''D Hoppas ni fattar att jag tänker göra det på skoj ;)
 

Fjärde plats is in tha house!

Som rubriken sa 👆 så kom mitt lag 4:a av 23 lag. Och vi kom på delad plats med Stråssa. Stråssa brukar vara den bästa/ näst bästa klubben och vi kom på delad plats med dom, BAM!

Det högsta poängen man kunde få var 10,0 och jag fick 7,9 i fristående och 7,1 i rep (jag tappade en gång) och i boll var jag så otroligt nervös att det var sjukt! Men jag lyckades få poängen 7,35. Så jag är jävligt nöjd!


Ja, snart tävlingsdags..

Är väldigt nervös.. Hoppas det går bra.. Jag har kört igenom mitt bollprogram som galet! Men men.. Fortfarande.. HÅLL TUMMARNA! ;(
Tumblr_me9hr9pkxh1rfrkg3o1_400_large
 
Tumblr_mb7v8hjyti1rn98vpo1_500_large
 
Tumblr_mae5qto3cu1rzb6jgo1_500_large

Tävling idag!

Idag är det ju tävling i Hölöhallen  i Södertälje. Det är inte en så stor tävling men jag är nervös av två anledningar:
  1. Mimmili har utslag och hennes ansikte har svullnat upp så hon ska inte tävla. Vilket jag fick reda på igår så jag är inte alls förberedd på att köra ett 3:e program.
  2. Det är min sista tävling som ungdom. Sedan blir jag junior :S
Så jag laddar upp i soffan med kalla fötter och mammabröd, juice och jordgubbskräm. Snälla håll tummarna och be till gud att jag klarar mig...
Bilden är från när jag var minior...:love:

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!