2012-10-30

Hej! Idag så har jag inte gjort ett skit…jag vaknade för 10 minuter sen..

Imorgon så ska jag till stallet med Kim! Jag har längtat jätte länge att åka till stallet! Hoppas att det är fint väder imorn (gärna lite snö) och sånt där "fotoväder" :D

Annars så ska jag nu upp och göra pizza och nörda dator, hejdå! ;)


Salsa!

 
Idag så var jag på salsa hos Marie och Fernando. Det var jätte kul! Alltså först var det fett pinsamt och läskigt, sen blev det roligare. Fast jag var och är jätte blyg..:blush: 
Innan det så vaknade jag vid 8 hos farmor och slö kollade lite på tv till halv 9. Jag gick ner och fixade te - jag hade ont i halsen - medan farmor var och köpte frukost. Jag fick frallor och äppeljuice :) 
Sedan till lunch så gjorde jag den berömda Kyckling nudelsoppan åt mig och farmor. Den blev skitgod! :D
 
Farmor skjutsade hem mig och kim vid 19 och nu ska jag kolla klart på Gilmore Girls och S O V A ! ÅÅ vad jag längtar till den underbara sömnen...gonatt! :)

Ställ om klockan!!


Natti natt :)

Ska sova nu. Är skit trött och har ont i halsen. Har gjort VÄLDIGT lite i matte boken och har spelat le "quizkampen" leder över Kim ^.^

Men ska sova, har salsa för första gången imorn :D Är fett nervös… Gonatt!:) :*


Kropp, kropp hela natten!



Sitter i bilen och dunkar Norlie & KKV "där jag hänger min hatt" på väg till farmor oxå :)


Min morgon...

 
Det började med att mitt alarm går på vid 06:30och jag pallar inte så jag stänger av det och tänker ''jag går upp snart'' 
Sen vaknar jag.. 09:20 och får panik och springer och kollar på ALLA  klockor. Men jag var sen... Såjag säger/skriker till Kim ''JAG ÄR SEN!!'' Och hon ba ''Ehh jag vet?!'' Så jag springer till mitt rum och kastar på mig kläder och smink (eyeliner) Och kastar mig ut ur dörren och springer typ heelaaa vägen till skolan! Som tur är hann jag och allting va niice! Förutom att jag stukade mitt finger på idrotten...:(
 
Zeb tog körkort idag också! Så jävla gött!!  
Men nu ska jag kolla klart på TBBT (The Big Bang Theory) Farmor kommer snart med pizza så borde packa och avsluta datorn osv. Hejdå! :D
 

Gonatt!


Ska sova nu :) längtar till imorn. Jag måste först gå till gymmet och fråga om salen är tillgänglig där och sen måste jag (försöka) få några andra att vilja gå på salsa. :P wish me luck!

Ska sova nu, gonatt <3 :)


Pops


Haha jag kollade på instagram och en tjej i min klass hade skrivit "plugga engelska" vilket jag heeeelt glömt bort! Har inte ens tänkt på engelska. Men är u fruängen nu, hejdå!


PINSAMT! :blush:

 
ÅNEJ! Idag så hade vi vikarie och han kom 8:10 1 minut till och vi hade fått gå och det hade aldrig hänt... Vi hade sedan idrott och sen så gick vi till lunchen och då hände det... Jo en kille i 6A är jätte snygg... och typ alla tycker han är skitsnygg! Så först sägerHevin ''När han hämtar mat går jag också så vi står såhär bredvid varann'' Sen när han väl ska hämta mat så säger hon ''NIKI TA EN TALLRIK OCH HÄMTA MAT, CHIPS VADSOMHELST!!!'' så tar jag en tallrik och står bredvid honom så kan jag typinte andas.. OMG SÅ FIN! Så snackar han med någon och jag står och tok stirrar på honom medan jag plockar 123562146 st chips. Men det värsta var när han skulle lämna sin mat... Då säger Hevin ''KOM NIKI VI LÄMNAR! RÖR HONOM OCH SÄG  FÖRLÅT'' Så jag går bakom honom och har INGENTING på min tallrik och så skrapar jag av min mat framför honom sedan så lämnar jag maten och han bakom mig så när jag ska tillbaka kommer jag på ''jag skulle ju röra honom'' jag hoppar på honom och säger medans jag klappar han och säger ''nej men gud förlåt förlåt!'' ASSÅ SÅÅÅ PINSAMT!! Och det VÄRSTA var att när jag sätter mig och kollar bakom mig så går han och skrattar + kollar på mig.. ASSÅ SÅÅÅ PINSAMT!!! :blush:
 
Men nu måste jag byta om till taekwondon. Imorn har jag värsta planen jag ska bara vara helt casual och gå fram till han och ba ''Hej är det du som är ***********?'' Sen sa jag vara såhär säga hej osv till honom så han inte tror att jag älskar honom. Jaja C U LATER
 
 

Home sweet home

Hej hej! 
 
Just nu så ligger jag i sängen och kollar på Gilmore Girls medans jag väntar på att vattnet ska börja koka :) Det har typ tagit 10-15 minuter ? Dafuq?? 
 
Men snart så ska jag fixa makaronerna och göra lite läxor och börja installera Mozilla Firefox. 
Jag måste gå nu, hejdå! :D

Missar träning :thumbdown:

 
Jag mår inte så mycket bättre från igår. Det måste ha varit någonting jag ätit, för jag har piss ont i magen och hur mycket huvudvärk som helst o-o-och jag e sjuk ;(  
Jag har sökt på internet (google) om massa skolor och det visar sig att segeltorpsskolan är 4:a på '''Vilka skolor som är sämst i Huddinge''  Liksom DAFUQ BRO?  skolgranskning
See it for ur self bitchees! Jag går i en av Huddinges SÄMSTA  skolor. Så  jag har börjat söka upp nya skolor till 7:an (jag gjorde det innan också) men nu vill jag VERKLIGEN byta skola.
 
Anyway, ska ta och dricka te ovh kolla på lite Gilmore Girls, kanske hämtar något äpple eller så. I alla fall, hejdå! 
 
 

USCH, SPYA

Helvete vad jag mår dåligt. Ont i huvudet och mår illa och känns som om jag ska spy. Kan inte ens tänka gonatt hejdå!


Huvudvärk.. :thumbdown:

 
Jag kunde inte sova så jag kolla youtube istället. Men sen ''vaknade'' jag och har jätte ont i huvudet! Jag hade det igår oxå.Well, that like totally sucks! Bu ska jag kissa hämta en påse till min soptunna och hämta satsumas/clementiner. SOO HEJDÅ!
 
 
 
 
 
 
 
 

Trött :tired:

Jag är fett trött jao. Ska typ sova någon timme/timmar. Kanske bara blir en liten power nap men det här är oviktig information som ingen bryr sig om.
C U LATER :)

God morgon! :)

HELLU!
 

Nu har jätte bråttom, jag hinner egentligen inte blogga.. Haha kolla precis på klockan, 5 minuter har jag :D 
Igår så la jag mig 00:30 typ och satte larm 8 men såklart så vaknade jag inte -.- Det är någonting med mig, jag vaknar nästan aldrig av mitt alarm! Men jag har ju alltid pappa som väcker mig ^.^ 
Min frukost blev en mamma macka och äppelbitar :D 
 
Nu ska jag packa ner min svenska läxa i träningsväskan (så jag kan göra den på tunnelbanan) 
Hejdå! :)

Inlägg från dator :D

Hej hej!
 

Just nu så har jag 2 datorer = PÖRFEKT! En dator för att ladda ner skit och kolla på film. Den 2:a datorn skriver jag med och har sofistikerade saker på! Haha men det är ju perfekt!
 
Annars så var jag på basketmatch med pappa, hans lag förlora... Men det andra laget var inte så mycket bättre. Visst, dom var bättre men det var väldigt jämnt!  Domarna sög oxå! Så jävla värdelösa och orättvisa! 
Jag och pappa hämtade & lämnade Anders (Frasse?) och Göran. Efter det så stack vi och åt på Loffes grill, så jävla goda hamburgare! 
Efter det så åkte vi till Ica Kvantum och handlade för veckan. Jag köpte Veckans NU! Till mig och Vecko revyn till Kim. 
Nu måste jag äta någonting sött och läsa/sova/mobila lite till imorgon. Gonatt ! :)
Natti natti :D
 
 
 

DATOR!

Igår så firade släkten min och Zebs födelsedag. Jag fick jätte fina saker! Jag fick leggings, smyckeskrin av farmor. Klocka av Allan. Pengar av Danne & Jenny. Ducktape av Jamie. Nagellack med mönster och utan av Sandra & Benny. En DATOR av pappa!! JAG FICK EN SVENSK DATOR! JAG INTALLERAR DEN NU!! SÅ JÄVLA FIN!!!


Duktig Niki!

God morgon!
Idag så har min klass ett jätte stort NO prov. Jag är jätte nervös och har typ prestationsångest. Igår när jag och pappa låg/satt och plugga så fick jag panik osv. Men efter träningen igår
(jag gick bara på halva) så hämta pappa mig och vi köpte red bull. Jag var tvungen att ta 1 på kvällen för jag va skit trött! Sen så duschade jag och kolla med Kim på 90210 och H E L V E T E va slutet på säsong5 episod 2 slutade vrickat! Jag ba "VA?!? OJ?!"

Men iallafall jag gick upp 05:00 och börja plugga, gå på toa. Jag är jätte hungrig fast jag vågar inte gå in i köket och göra nånting…


BADASS

God morgon!

Jag måste upp nu, men ville bara säga att jag känner mig som värsta badass för jag sov med öppet fönster. Jag vågade inte lägga upp det igår…


BTW

Btw jag gjorde mer research på Amanda Todd. Jag hade stort fel! Det var skitsynd om henne och jag tar tillbaka ALLT jag skrev-tänkte om henne! Hon tog sitt liv för hon var mobbad och det är inte rätt. Vem fan mobbar sönder en tjej och gör så hon tar sitt liv? Så jävla vidrigt! Helt otroligt hur hemska folk kan vara!

Det var allt från mig idag, god natt! :-) :-*


My Sunday <3

Hej hej!

Idag sp har jag gjort väldigt mycket! Jag har varit hos farmor och sen vid cirkus 11:40 kom pappa och hämta mig så vi kunde åka och handla. Dock var det på City Gross... Gud vad jag och pappa hatar den affären.. Det flöt på nice där, han går med vagn jag med korg och så hämtar vi olika saker ;-)
När vi kom hem så packa pappa upp maten och sedan så tog vi ner studsmattan. Apropå ingenting prova att säga "packa pappas kappsäck" så snabbt ni kan. Vi körde högtrycks grej på plattorna också! Det var fett kul!

Sedan så kollade jag klart på hela säsong 2 av "Gilmore Girls". Alltså jag började kolla på säsong 2 för någon/några? Veckor sen. Jag är inte värsta nörden… sedan så letade jag överallt efter VART man kan ladda ner säsong 3 och tillslut hitta jag den på någon sida Google gav mig. Slutet på säsong 2 är så bra! Rori kysser Jezz och han är ju förjävla snygg!!
Jag han även ladda ner säsong 3 ;-)

Jag & pappa bytte lakan också! Jag har typ haft mina sen i somras.. Kände mig lite äcklig…
Ska sova nu, hejdå!:-)


Snabbinlägg

Just nu sitter jag i farmors säng och kollar på tv och försöker hitta hur Amanda Todd dog, eller vad som hände med henne. Alla skriver på facebook RIP osv. Jag har sett en historia och hon blev mobbad och allt var så jävla hemskt. Men jag tänker oxå även fast jag tycker synd om henne så känns det som hon söker uppmärksamhet. Hon la upp bilder på hennes skärsår osv. Men det är inte så tror jag. Jag ska iallafall göra lite mer research innan jag börjar döma för mycket.

Hejdå!

Goten kvällsinlägg ;-)

Hallå hallå!

Idag så har vi haft feiluftsliv. Vi skulle mötas vid mullestenen 11:15 så vi åt lunch 10, wuuut???:O dafuqqq???? Jo, det är sanning som jag talar. Christos (idrottsläraren) sa också att vi hade fått fel karta på orienteringen så vi hade gått 7ans bana, om man säger så. Så vi ska göra om orienteringsdagen..:O alltså DÖ LÄRARE I SEGELTORPSSKOLAN DÖDÖDÖDÖÖÖÖ!!! Hur jobbig får man va?? Ge fel karta och sen när vi hittar alla kontroller som 7an ska hitta så är det dåligt och vi ska göra om hela dan?
Suger, det suger!

Annars så har jag börjat göra mobilfickor. Jag säljer en vanlig enkel utan något roligt på för 20riksdaler och en fin med namn eller något krimskrams för 35 riksdaler.
Jag hoppade över träningen onsdag och jag måste sova, hejdå!😄


Out fit right now;-)


Landet!!!

Hellu hellu !:D

Jag är skit taggad, det är en låt som gör mig taggad ;-) haha men pappa väckte mig 7 och så försökte han väcka mig i typ 20-30 minuter... Liksom försök själva att få upp någon klockan 7 på en lördag?! Men vi kom iväg vid 8:20? Det var ju nice! Så nu sitter vi här i bilen och diggar "gangnam style " haha så jävla awesome!

HAHAHAHA pappa missa avfarten... Haha så jävla klockrent! Men som Kim brukar säga, det löser sig :)


Men ååå ge mig!!

*DREGGLAR*


Likes bilder..


Jag börjar känna att det börjar bli lite för mycket desperation med gilla-bilder. Därför ska jag bara börja att tagga 5-8 taggar.

Men seriöst.. Facebooks gilla bilder är ju jätte roliga!!


Frukost hos farmor <3

Godmorgon!

Just nu ligger jag hos farmor och äter frukost och kollar på PROJECT RUNWAY jag bloggar från mobilen. Jag har fått världens bästa frukost! 2mackor, 1risifrutti, 1glas juice & English breakfast Tea. Så underbart!<3

Jag skulle bara uppdatera lite snabbt, jag är fortfarande sjuk :/ men jag ska kolla klart på PROJECT RUNWAY. Hejdå :-)


MAO

Hej hej! 
 
Just nu är jag hemma hos farmor och hon har en dator! :D Jag kan blogga från en dator. Jag HATAR att blogga från mobilen. Så himla tråkigt och jobbigt. Men annars så har jag varit hemma från skolan idag och jobbat liiitee med SO. Jag limmade in  någon text. Seriöst, jag klipper och klistrar mer i 6an än vad jag gjorde i förskolan. Sen har jag inte gjort så mycket mer, om man inte räknar med att dundra på med 100 Gossip Girl  avsnitt.. 
Jag har vägrat att kolla Tahultsbarn-s nya video innan jag kom till farmor, jag har fortfarande inte kollat. 
 
När jag kom till farmor så hade jag inte ätit någon middag, så jag fick makaroner med gurka & falukorv ♥ Asså farmor är ju förjävla bäst! Vad skulle man göra utan henne? Man känner sig verkligen omhändertagen när man är med farmor. Och det är så mysigt att vara hos henne! Hon tände till och med lljus!  Jag älskar farmor!

 
 
 
Jag kollar just nu på House  så nice ju! Känns som en riktig fredagskväll jag har ju chips oxå! Förutom att det är Tisdag och jag har 38.2 i feber.. WÄÄÄ!!
Pratade med mamma snabbt och hon är i London? Dafuq liksom!? Hennes dator batteri håller jätte kort tydligen.
Men jaja ska kolla klart på House annnd get som sleeeppppp ♥
 
 
Ska kolla på tahultsbarns video nu ;-)
 
 
 
 
 

HAHA!

Haha jag börjar känna att Facebook likes bilder börjar spåra ur lite xD


Vad fan har gått fel med mänskligheten?


Alltså vad fan har hänt? Jag hittade bilden av någon människa på Facebook. Och rubriken är typ "jag vill sälja min dotter som slav" vad i helvete gick fel?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!