ROADTRIP



Just nu så sitter jag, pappa, Mimmi och Cissi i bilen på äg till Helsingborg. Vi he bara 2 timmar kvar :(
Liksom det enda jag har sett fram emot är bilresan. Sen är det bara tråkig gymnastik och träning och ont i ryggen min fot gör redan ont så mer ont där sen ont i knäna osv.
B L Ä !

Annars så har jag gått i skolan idag började 8:20 och kom prick. Men sen så pratade jag med Marianne om en lapp för mamma kan inte skriva på osv osv.
Så jag kom lite sent till engelskan pga det… vi hade något prov som var ganska kul efter det så hade vi rast och det spö regnade ute så vi fick vara inne. -vara inne ftw!-
Vi hade svenska me Birgitta nästa lektionen oxå och då skulle vi skriva en faktatext om OS. Inte för att vara självisk men min var grym! Den va så jävla bra! Birgitta sa att om hon skulle betygsätta så skulle jag ha fått A 😃😃

Dom andra lektionerna gick bra.
Vi hade idrott som sista lektion och eftersom det spö regnade ute så hade vi inomhus idrott. Det blev spökboll.
Och det var så himla varmt där uppe i hallen! Sen sp skulle man springa.
Mitt lag vann iallafall ✌✌

Jag gick hem och duscha sen så satte jag på mig min onepiece och vi åkte mot Helsingborg.


Natti :)



Jag ska sova typ nu. Kollar bara lite bloglovin och instagram, fb… så jag ska börja lägga mig nio så jag somnar typ tio.

Jaja ska sova nu ville bara skriva lite oviktig information :P

Jag chattar med Emilio också och kunskapsskolan är tydligen skitbra, jag ska lätt byta till den när jag byter.
Fast då kommer jag vara den mobbade "nya" tjejen ;)


Uttråkad som fan!

Shellu

Idag så satte jag larm 06:15, 06:30, 06:40, 06:44 jag har snooze på alla larm men ändå så gick jag upp 06:44 asså hur lyckas jag… jag åt iallafall en blåbär och jordgubb smoothie och två marmelad mackor till frukost.
Sedan så bytte jag om borstade tänder osv.

Jag kom 20 sekunder tidigt till skolan enligt Rasmus klocka :P haha så jävla underbar!

Jag och Daisy gick sen till rektorn för jag ville snacka om ekologisk mat etc. Så snackade jag med mattanten oxå och vi ligger på 36,7% i ekologiskt jag själv tycker att det är dåligt men vi ligger tydligen högst i landet med ekologiskt. Sedan vid bordet så kom jag på att man kanske skulle kunna äta mer vegetarianskt…
Haha det klockrenaste på lunchen! Jonathan i min klass vickade bak på stolen för att störa Lovisa och hon hällde mjölk över sig själv… HAHA jag bara dog! Jag kunde knappt andas haha asså så jävla underbart!!
Asså hon e så irriterande ibland asså verkligen den ultimata blondie så man bara verkligen facepalm och hon försöker vara liten och söt och korkad mot lärarna samtidigt som in e uppkäftig man ba "Say wuut?" fast liksom hon vet det här så jag snackar liksom inte skit om henne :P men när det väl gäller kan hon va en grym jävla bästa vän!


Hellu

Hallåj!

Jag har inte skrivit mycket på några dagar (vet inte hur länge) men igår så hade vi SO första gången (i 6an) vi har det med Annika Takala, hon är finsk och JÄTTE bra! Hon och Birgitta (svenska läraren och engelska läraren) är dom bästa lärarna! Jag älskar dom!

Vi har fått en läxa i svenska och vi skulle fråga någon av våra föräldrar om "våra första år på jorden" :) sen imorn i skolan så ska vi skriva det som en berättelse och säga det som står i texten i typ 5 minuter. Det kommer bli jätte kul!

Imorn har vi oxå idrott… Vetinte hur det kommer gå… vi har ju en ny lärare oxå. Sen så är det utomhus.
VI HADE SPRÅK IDAG! Jag hade tyska med Karin Andersson, Zebs och Kims gamla lärare. Det var jätte kul! Och det mesta var likt svenska!

Sedan har jag haft träning och jag vill inte ens skriva om det… Gud vad jag hatar mina träningar!

När jag kom hem åt jag och nu har jag blodstopp i armen, gonatt :)


22 / 8 - 12


Idag så började ju skolan… morgonen började med att jag missade mina larm så pappa kom halv åtta och väckte mig. Men det var lugnt för jag började nio B-) sen så gjorde jag en smoothie och pappa gjorde en marmelad macka åt mig.
Eftersom pappas andra familj var här så åt jag i mitt rum. Sedan så blev det bråk osv. 20 i 9 så mötte jag Linda vid min brevlåda, så gick vi tillsammans till skolan, det var verkligen höjdpunkten på min morgon!

1a lektionen så hade vi Marianne. Hon har tydligen haft Kim så hon vet mycket om mig… hon har varit gymnastik domare i OS. Hon berättade iallafall jätte mycket om henne och dom andra lärarna vi kommer ha. Vi kommer ha Birgitta, Marianne, Christos, Annika och Sami.
Jag måste bara säga hur bra det än gick idag så HATAR JAG SKOLAN.

Efter det så gick jag hem och chilla…

Ni får en gonatt puss av mig och Sixten :D <3


Hallå där kött o blåbär!


Idag så vaknade jag 10:52 duktig tjej! Jag gick upp då och började göra min egen våffelsmet för tydligen så är inte pulver smet lika bra. Det tog skitlång tid att vispa vispgrädden tjock.
Men dom blev skit tjocka och otroligt goda! Fast en blev jätte bränd…

Jag följde med Kim till stallet oxå. Och det gick så bra! Först gick vi några varv på volten med Gefja sen så gjorde jag hönät och Kim mocka. Efter det så gick vi ut och jag fotade lite. Sedan så fixade vi lite i stallet och jag myste/lekte med Gefja jg borstade henne oxå. Hon blev så len! Hon är verkligen världens bästa häst!

När vi kom hem så sprang vi till duscharna, jag kunde dock inte raka benen för Kim var i badrummet där min rakhyvel var…
Sedan så rensade och fryste in jordgubbar.

Jag åkte med pappa till Zebs fotbollsmatch. Det var skitspännande! Det slutade iallafall med 1-1 han spelade mot Spårvägen.


Nothing at all

Hellu!

Idag har jag verkligen inte gjort nånting alls!
Liksom jag vaknade gick in i Kims rum för att kolla om min data var där, men nope jag hittade den inte. Så jag kolla på tv sen så la jag mig o sov…

Men jag SKA verkligen köpa våffelsmet. Vi har ett våffeljärn :)
Senare denna afton ska jag följa med Kim till stallet. Vetinte hur vi tar oss dit dock… jaja det löser sig ;)

Nu ska jag göra nåt annat (sova)


Världens bästa katt!


Snåla jävel!



Idag har jag inte gjort så mycket. Jag vaknade (satte 1328502538482 larm) men jag orkade aldrig gå upp… men tillslut så var jag tvungen för jag skulle göra min kycklingsallad till pappa och mig. När jag höll på att skära salladen så kom Kim ut och fråga om hon oxå kunde få. Sen sa hon att jag skulle ha i pasta för då blir det tydligen godare. Jag tog gurka oxå för Kim är allergisk mot morot. Lunchen skulle vara klar 12 men det blev 10 över. Makaronerna var inte klara och kycklingfiléerna (bitar) behövdes stekas längre osv.
Skitgott var det iallafall!

Vi (pappa,jag & Kim) åkte till stallet vid sju för att lämna saker osv.

Sen så cykla jag till Ica orren för kg skulle köpa saker (chilinötter, yoghurt, mjölk, jordgubbar) så när jag kommer fram till kassan så kostade det 104 kr och jag hade 100 så jag sa "jag har inte 4 kronor" och han i kassan bara stirrar på mig, så jag la tillbaka ett paket chilinötter (jag hade 2) sen frågade jag "hur mycket kostade nötterna?" och dom kostade 27,90 så jävla dyra! Och han i kassan kunde verkligen inte bjuda på 4 kronor -.-

Det har varit JÄTTE varmt idag! Och jätte mysigt nu på kvällen så jag sitter ute :)

Jaja, nu ska jag göra en smoothie åt mig och Kim :)


Kim är hemma!

Hej!
Idag kom Kim hem!

Pappa kom hem idag oxå :) jag hörde att dörren öppnades så jag sprang till honom och hoppade i hans famn :D sen åkte jag pappa och Zeb och åt wok på ett ställe vid fruängen.
Sen åkte jag och pappa och handlade på ica kvantum.

Jaja ska snart sova gonatt :)


USA.. <3

Hej! 
 
Det har varit ett tag nu.. Men dom 2 senaste dagarna har jag gjort en video med typ allt skit jag tog kort/videor av ;)
 
 

Aja, Zeb har en fest so jag have to wait on sova (ja i write on svenglish because then i don't need the 3 last letters..) Ni har ingen aning om hur irriterande it is that i dont have the3 sista letters?!  
Men tidigare idag so var jag hos farmor. Sen so kollade jag on Gilmore Girls och en tjej hade den finaste brade jag ever sett! sojag tried to do that brade, inbakad sen it goes out. Men jag lyckades medsomething else, och det blev SKITSNYGGT! :D
:)
 
Jagska sova nu, gonatt :)   :D
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!